720x90

Sedinta de masaj este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea debine la nivel trupesc si spiritual. Vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

Masajul de relaxare:
Pornind de la alunecari usoare, aplicate la suprafata corpului, prin miscari compresive, de framantare sau lovituri usoare, oscilatorii sau ritmice, pe langa experienta placuta pe care o creaza, amelioreaza starea de sanatate, produce relaxarea musculara si imbunatateste circulatia.

Masajul senzual:
Percepem lumea prin intermediul simturilor, iar simtul tactil ne permite sa stabilim contacte. In timpul masajului senzual, mangaierile delicate, relaxante sunt menite sa stimuleze, sa excite, sa usureze.

Masajul erotic:
Printr-un joc erotic al atingerilor celor mai sensiblie si intime zone, va fi stimulata placerea maxima.

Masajul dublu:
Este un adevarat spectacol erotic, un dans simultan, ritmic si lasciv in acelasi timp ,in care pielea beneficiarului va fi rasfatata in continuu.Masajul pentru cupluri:

Fantezia ta este si a partenerei tale. Masajul pentru cupluri consolideaza legatura dintre parteneri prin inlaturarea barierelor si a inhibitiilor din viata de cuplu. Priveste si invata! ai mai vazut-o vreodata sa tremure de placere doar prin masaj erotic? De ce sa fii egoist si sa privezi partenera de o astfel de placere?

Este o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din  perspectiva erotica , a dorintelor ascunse…


Datorita gamei vaste de servicii personalizate nu putem sa le mentionam pe toate in cadrul site-ului, asadar daca aveti vreo fantezie sau doriti un anumit tip de serviciu va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0740378394 sau 0730736820 . Te asteptam la cel mai luxos salon de masaj erotic din Sibiu, Hot Women Sibiu .


Back to Top ↑
 • Contact

  Telefon
  0740378394
  si
  0730736820
 • Oferte Hot Women

  petrecreburlaci